Delavnica za osebnostno rast

4.–7. junij 2021, Gozd Martuljek

Pogled na Špikovo skupino iz Gozda Martuljka

Zaradi trenutne pandemije Covid-19 je število udeležencev omejeno na 10. Za udeležbo na delavnici in bivanje v hotelu je v skladu z navodili NIJZ zahtevano cepljenje proti Covid-19, negativen test ali potrdilo o prebolelem Covid-19.


Tudi tokrat bo intenzivna delavnica za osebnostno rast potekala v Hotelu Špik v Gozdu Martuljku, kamor se bomo za nekaj dni umaknili iz stresnega urbanega okolja, si oddahnili od bremena vsakodnevnih obveznosti ter se brez spleta in družbenih omrežij posvetili sebi, svojim mislim in čustvom.

V prekrasnem okolju med Julijci in Karavankami s čudovitim pogledom na mogočno Špikovo skupino bomo svojo energijo usmerili v globlje spoznavanje sebe in svojega čustvenega življenja ter se v zaupnem krogu drugih udeležencev skupine posvetili boljšemu prepoznavanju, razumevanju, izražanju in obvladovanju svojih čustev.

Wellness Hotela Špik

Proste trenutke bomo lahko izkoristili za obisk welness centra Hotela Špik, kjer se bomo lahko sprostili in napolnili s pozitivno energijo, v nedeljo in ponedeljek popoldne pa bo dovolj časa tudi za kakšen izlet, za katere je v okolici nešteto možnosti.

Delavnica bo potekala v skupini do 10 udeležencev z uporabo različnih metod, medijev in tehnik integrativne gestalt psihoterapije, npr. glasbe, risanja, dela z glino, plesa, dela s telesom, psihodrame, socialnih vaj itd. Delo bo prilagojeno potrebam posameznih udeležencev in dinamiki skupine. Delavnico bo vodila psihoterapevtka, univ. dipl. psih. Jana Rijavec, vodja Centra Eduko.

Bazen v Hotelu Špik

Urnik delavnice

Petek, 4. 6. 2021
zvečer od 17.00 do 20.00
Sobota, 5. 6. 2021
dopoldne od 9.00 do 12.15
popoldne od 16.00 do 19.15
Nedelja, 6. 6. 2021
dopoldne od 9.00 do 12.15
popoldne od 16.00 do 19.15
Ponedeljek, 7. 6. 2021
dopoldne od 9.00 do 12.15
Ko nismo več sužnji
starih, utečenih miselnih in čustvenih vzorcev
smo svobodni,
da smo, kdor smo,
ne pa kakršni bi morali biti.

Cena

Cena Delavnice za osebnostno rast je 425 EUR. Prijava velja ob vplačilu akontacije v višini 100 EUR, razliko udeleženec poravna pred začetkom delavnice. Zaradi omejenega števila udeležencev prosimo, da pred plačilom akontacije preko telefona na št. 031 302500 preverite, ali so še na voljo prosta mesta.

Zunanjost Hotela Špik

Možnosti nastanitve

Hotel Špik****:
- polpenzion v dvoposteljni sobi 54 EUR na osebo na dan
- polpenzion v enoposteljni sobi 74 EUR na sobo na dan
Hotel Špik***:
- polpenzion v dvoposteljni sobi 44 EUR na osebo na dan
- polpenzion v enoposteljni sobi 64 EUR na sobo na dan

Prijave

Prijave na sedežu podjetja ali preko formularja tukaj.

Ob prijavi potrdite rezervacijo izbrane sobe hotelu Špik, pri čemer navedite, da se udeležujete delavnice.

Zadržujemo si pravico do odpovedi delavnice v primeru premajhnega števila udeležencev ali iz drugih objektivnih razlogov. Vplačila bodo seveda vrnjena.

Ko se osvobodimo senc preteklosti
in strahov prihodnosti,
ostane sedanji trenutek,
ki je čudovit.